рутер
Pic credit: The Verge
рутер
Снимка: The Verge

В последно време някои технологични продукти започват да придобит наистина странни и екстравагантни форми. Пример за това е последното творение на ASUS, което със сигурност ще ви остави без думи. Подобно на D-Link AC3200 Ultra Wi-Fi, който видяхме на CES 2015, новият RT-AC5300 е още по-откачен и ще ви грабне вниманието веднага.

Наподобяващ голяма буболечка, или нещо от сорта, той разполага с цели осем двубандови антени, които ще ви гарантират ултра широка зона на покритие. Освен това, всяка от тях може да се маха. Оставяйки настрана нестандартната визия, този рутер е способен на до 1Gbps скорости при 2.4GHz и до 2.167Gbps на всяка от двете 5GHz честоти. Върхът е 5.3Gbps скорост, което е наистина супер много.

Като параметри не може да се каже, че е нещо иновативно. RT-AC5300 не е единственият, който може да покрие подобни клиентски капризи. Външният му вид със сигурност може да задоволи и най-нестандартните виждания за рутер, които може да имате. Засега се знае само, че ще е наличен малко по-късно през годината.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS