Клиентите на VIVACOM вече могат да се сдобият с най- новия модел от среден клас Nokia 5.4. Смартфонът е отличен избор за ценителите на марката и може да бъде закупен на цена от 14,98 лв. на месец с план  Smart L+ както в магазинната мрежа на VIVACOM, така и онлайн на сайта на телекома.

Nokia 5.4 разполага с 6,39-инчов HD+ дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения и по-добра четимост. Производителността на модела се гарантира от мощния процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 662 с вграден изкуствен интелект, в комбинация с 4 GB RAM памет и 64 GB вградена памет.

Устройството има адаптивната батерията с капацитет 4000 mAh и изкуствен интелект, подпомагащ технологията Adaptive Battery, благодарение на която Nokia 5.4 издържа до 2 дни с едно зареждане.

Смартфонът предлага на всички, които обичат да снимат, четворна основна камера. Тя включва 48 МР основен сензор, 5 МР ултраширокоъгълен обектив, 2 МР дълбочинен сензор и 2 МР макро обектив. Nokia 5.4 поддържа също така кинематографичен видеозапис и има 16 MP селфи камера.

Моделът е с операционна система Android 10, но е подготвен за Android 11, който ще внесе нови подобрения в устройството. Допълнително са гарантирани 3 години месечни актуализации на защитата и 2 години актуализация на софтуера.

Nokia 5.4 поддържа Dual SIM, а също така има и вграден MicroSD слот, с които паметта в телефона може да се разшири до 512 GB. Моделът се предлага в цветовете здрач и полярна нощ и има фабрично поставен протектор върху дисплея.