нов матрак

Сънят е най-важното нещо. Преумората и некачествената почивка несъмнено водят до неприятни последствия. Няма как да дадем сто процента от себе си на работа, в домакинството или дори във времето за отдих.

Всичко ни се струва непосилно трудно, усещаме се непрекъснато отпаднали, а нивото на разсеяност граничи с умопомрачението. От нас зависи да не допускаме това. Оценете кои са негативите, възпрепятстващи качествената почивка и ги отстранете един по един. Това е най-голямото добро, което може да направите за себе си.

Няма как да пропуснем матраците. Дори и да притежавате тиха и уединена спалня, дори да разполагате с повече от осем часа за сън в денонощието, ако матракът е неудобен това може да съсипе всичко. Днес подмяната на нашите матраци е по-лесна от всякога. Можем да го направим дори без да излизаме от вкъщи.

Колко често се случва това и по какви причини?

Смяната на матрак

Новият дом предполага ново обзавеждане. По същия начин стоят нещата и след основен ремонт. Това са едни от най-често срещаните причини да се сдобием с нов матрак.

Подмяната на старото легло с по-модерно и удобно, най-вероятно ще изисква и друг размер на матрака. Няма как да си спестим този разход в случая. Различните по вид и размер подматрачни рамки също са от значение.

А дори да се ползваме от услугите на старите габарити, няма ли да се чувствате некомфортно със стария тънък и неравен матрак. Хубаво е човек да пести, но не и от удобството на леглото.

Малките обитатели на дома

Относно подрастващите, детайлите са малко по-ключови. Мъниците, спящи все още в детска кошара, нямат думата. Налага се вие да решавате. Но започнат ли да проявяват интерес относно новата си детска стая, спокойно може да ги обзаведете и с нов матрак.

Ортопедичните варианти са за предпочитане при всички случаи поради факта, че организмът тепърва ще расте и ще се оформя. Винаги е удачно да се снабдите с двулицев матрак, при който степента на твърдост варира или предлага опция зима-лято. 

Тийнейджърите не биха се възпротивили на широко и удобно легло само за себе си. Стига мястото да предлага подобна възможност.

Родителите често са склонни да пренебрегнат себе си, в името на пълноценно развитие на децата. Това обаче не бива да се случва по отношение на матрака.

Сподели
Предишна страницаViber пуска Бизнес профили
Следваща страницаПродай стария си телефон на Flip.bg
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.