bmw-m4-gts-1

BMW е компания, която обича да ъпгрейдва вече съществуващи модели на своите коли, като най-вече това важи за зверовете M3. Повечето от тях не излизат извън Европа, с изключение на няколко ексклузивни модела през годините. Това обаче няма да важи за новата версия на четвъртото поколение M. BMW M4 ще получи същия GTS ъпгрейд като предшественика си съвсем скоро. Концепцията за колата беше представена тази седмица на специално събитие и ще удиви всички с външния си вид.

Тук отново виждаме сериозна инженерна работа за намаляване теглото на автомобила и увеличаване на мощността. Двигателят на M4 е с цели 424 конски сили, като в M4 GTS ъпгрейда те ще бъдат съпътствани от воден инжекцион – той помага за охлаждане на двигателя, което увеличава мощността и държи всичко в изправност.

Друго интересно при новия BMW M4 GTS е неговата каросерия. Тя е направена от пластмаса, подсилена с въглеродни нишки, също както при i3 и i8 моделите. Технологията вече сериозно измества алуминия като невероятно лек и в същото време здрав материал. Предният спойлер и крилото (задният спойлер) пък на всичкото отгоре могат ръчно да се регулират.

Цветът на новият BMW автомобил е невероятно красивото матово тъмно-сиво с миниатюрни оранжеви детайли, което прави M4 GTS забележим на пътя. А с такава кола, кой не иска да е забележим? Все още не се знае кога новото BMW M4 GTS ще излезе на пазара, но имайте предвид, че ще бъде произведено в лимитирана серия – ако го искате, трябва да се подготвите от рано и да действате бързо.

bmw-m4-gts-2

bmw-m4-gts-3

bmw-m4-gts-4

bmw-m4-gts-5

bmw-m4-gts-6

bmw-m4-gts-7

bmw-m4-gts-8

bmw-m4-gts-9

bmw-m4-gts-10

bmw-m4-gts-11

bmw-m4-gts-12

bmw-m4-gts-13

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS