Какво може да ви предложи GPS6 по отношение на мултимедията за автомобили? На първо място са разнообразните функции на конзолите:

Можете да ползвате конзоли /двоен дин/ от GPS6 за управление на:

 • DVD
 • MP3
 • Климатик
 • Радио
 • Камера
 • GPS
 • Bluethoot
 • TV

Обобщено, в GPS6 можете да намерите конзоли, с които да слушате музика, да гледате филми, да заснемате, да намирате различни локации, да прехвърляте файлове от GSM и други устройства… Само не се увличайте в настройки – все пак шофирате.

И тъй като шофирането трябва да е най-вече безопасно, GPS6 ви предлага конзоли с разнообразни функции и настройки за автоматично управление. Така може да се сдобиете с напълно готова мултимедия, която работи сама и ви позволява едновременно да контролирате процесите в автомобилната система и да следите движението на пътя.

УДОБСТВОТО, НАДЕЖДНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА С КОНЗОЛИ ОТ GPS6

Освен това…

На второ място, идва управлението на конзолите от GPS6.

Купувайки конзола за автомобил от GPS6 съчетавате лесното управление, привлекателния интефейс и бързата настройка. Просто тъчскрийнът на конзолите от GPS6 е крайно чувствителен и реагира безотказно и мигновено, интерфейсът осигурява кристална картина с отличен контраст и крайна детайлност, а много от конзолите могат да се настроят за гласови команди.

Допълнителни лекота и удобство на управлението на конзолите от GPS6 идват и от опциите за ЪПДЕЙТВАНЕ на много от моделите на предлаганата мултимедия. Например, след закупуване и инсталиране на избраната конзола, е предвидена възможността управлението да става с бутони на волана. GPS6 предвижда такава опция в предлагани модели конзоли, защото този тип ъпдейт, освен с удобството, е свързан с безопасността на пътниците, тъй като с него не е необходимо шофьорът да отклонява вниманието си от пътя, докато извършва желаните настройки на мултимедията.

Операционната система на конзолите е Android и позволява:

 • Инсталиране на разнообразни приложения
 • Сърфиране в Интернет
 • Управление на конзолата, чрез смартфон
 • Вграждане на точки на интерес в GPS системата

Така можете да настроите конзолата “на вашата честота”! GPS6 предлага изключително гъвкави софтуерни решения за автомобила!

Предвидена е също възможността за добавяне на допълнителни GPS карти

Наблюдението на състоянието на автомобила! Заради кристално чистия и детайлен образ на екрана на избраната конзола, може лесно да наблюдавате промените в средата около вас, които ви интересуват. Конзолата може да ви даде точна и разбираема информация за движението и състоянието на автомобила, навигацията, маршрутите и картите, състоянието на аудиосистемата или на климатичната система.

А в някои конзоли, предлагани от GPS6, е инсталирана опция за получаване на данни за полицейски камери.

На трето място са условията гаранция на конзолите за автомобили, закупени от GPS6

За спокойствие на клиента, всички предлаганите конзоли са с ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА. Гаранцията на конзолите НЕ зависи от избрания от клиента сервиз за монтаж!

А монтажа на конзолите?

В цената монтаж не е включен, но служителите на GPS6 са готови да окажат съдействие с информация и съвети за намиране на надежден сервиз за монтаж и настройка на конзолите.

Потърсете конзола от GPS6. Открийте тази, която ви пасва и която предлага точните функционалности на приемлива цена. Контролирайте средата в автомобила, според вашите желания и настроение.

Нека автомобилното преживяване бъде настроено на вашата честота!