Pic Credit: The Verge

С водещ в серията YOGA 900S ултрапортативен конвертируем лаптоп, новата колекция на Lenovo предлага на потребителите необикновената комбинация от високи характеристики, стил и мобилност.

YOGA 900S е тънък и видимо по-лек от предишните модели благодарение на своите 12.8мм и 999гр и новата конструкция от карбонови нишки. Лаптопът с Windows 10 има функцията да издържа до 10.5 часа видео възпроизвеждане, така че пътуващите могат да го пуснат в ръчния си багаж и да изкарат с едно зареждане полета от Лас Вегас до Лондон. Intel Core m7 процесорът и 360-градусовите панти на конвертируемия лаптоп му позволяват да работи без проблем и в четирите възможни режима – използвайте го като лаптоп за дългите полети или като таблет, за да прегледате какво се случва в социалните мрежи.

Dolby Audio Premium със своето перфектно качество на звука се твърди, че може да предложи доста добро преживяване при гледане на филми и слушане на музика, з QHD екранът (2560×1440) с кристално чиста резолюция ще даде една изключително ясна картина. Сега към семейството на YOGA се присъединява и писалка, с която творците или тези, които просто обичат да си водят записки, могат да развихрят въображението си, да си водят бележки или да си водят записки директно в мрежата през Microsoft Edge браузъра.