iPhone 6

Най-очакваното събитие през лятото е представянето на iPhone 6. В момента няма нещо, което да е по-вълнуващо от това, и няма как фокусът на всички да е насочен на друго място. В последното видео, което бе пуснато в YouTube, новият флагман на Apple се вижда може би най-добре от всички останали видеа досега.

Доста неща изтекоха за iPhone 6 от началото на годината. Видяхме дисплея му, корпуса, няколко видеа, снимки и какво ли още не. Това видео обаче е направо с качеството на ревю и разкрива детайлно доста неща за телефона. В него конкретно се показва 4.7-инчовият iPhone 6, но всички очакваме да има и втора версия с 5.5-инчов диагонал. И за да не помислите, че видеото е измама, в него водещият дори разглобява телефона и се виждат всичките му части, което ме кара да си мисля, че това наистина е реален телефон, а не фалшификат.

Събитието, на което iPhone 6 ще бъде представен официално, вече е насрочено за 09.09.2014, но повече не може да се каже, както ясно се видя и от слогана на постера. Засега се порадвайте на видеото и следете Smart News, защото ние пък ще следим всичко за iPhone 6 и ще ви го представяме на момента.