За всички търсачи на нови, полезни и интересни приложения. Ще ви представим най-добрите приложения за iOS и Android, излязли миналата седмица. Има най-различни, като започнем от личен стрийминг и стигне до графичен редактор. Почти всички от тези 14 приложения са безплатни, затова им хвърлете едно око. Пък може да откриете точно това, което търсите!

iOSsmall_iosAlively

alivelyAlively ви позволява да споделяте видеа само с избрани от вас приятели, или цели групи. Тоест е приложение по-скоро за по-лична употреба от например Snapchat. Може и да изпращате вече заснето съдържание, или да правите live стрийминг с вашата камера. Приложението е напълно безплатно и може да го изтеглите от тук.

HelloMind

HelloMindПриложението HelloMind е доста интересно. Безплатно в AppStore, то е проектирано за хора, които искат да медитират, или да си правят сами хипноза. Пълно е с различни курсове, които целят да подобрите нещо в себе си, или да ви помогне да се откажете от някои вредни за вас навици, като: да откажете пушенето, да спите по-добре, да отслабнете, да станете по-самоуверени и така нататък.

noScroll

noScrollnoScroll е на скромната сума от $1.99 в AppStore. Концепцията му е доста проста, нещо, което и преди е правено. Приложението ви позволява да изберете снимките, които желаете да покажете на вашите приятели и да оставите всичко останало заключено зад TouchID заключване. Тоест може да им подадете вашия телефон и те ще разглеждат обозначените снимки, като няма шанс да попаднат на нещо лично ваше.

Logo Maker

logo-makerLogo Maker отново е безплатно в AppStore. Всичко се разбира от самото име на приложението, което има роля на графичен дизайнер. По-конкретно се използва за бързо и лесно правене на лога. Професионалистите ще могат да пестят от времето си, а пък останалите новобранци ще могат да се забавляват с приложението.

Pattern

PatternPattern е 3-доларово приложение, което може да изтеглите от тук. То е по-скоро за iPad и още по-точно – само за истински дизайнери. Може да рисувате всякакви форми и размери само с леки движения. Пристига с пълен Apple Pencil съпорт, което е най-добрият начин да използвате приложението, като всякакви докосвания с пръсти ще се трансформират в гума. Доста е удобно за истинските професионалисти.

Clean Text

clean-textClean Text e $3.99 в AppStore. Приложението е доста готино и по-този начин ще имате голяма мощ над всякакви текстови документи. Бързи оправяния на текста, като: премахване на празни линии, премахване на нежелани пространства и всякакви други такива, ще са възможни с Clean Text.

Background Blur

Background-BlurПриложението е подходящо за всички фенове на фотографията и може да го изтеглите от тук. Background Blur This както се досещате е приложение за редактиране на снимки, което ви позволява да замажете всякакви нежелани обекти и има различни ефекти, с които да го направите. Изтеглянето е безплатно, но ако ви хареса и искате да правите повече неща с него ще трябва да платите $1.99 за пълната му версия.

Android
small-android
smartWake

smartWake

Приложение, което добавя нови умни функции, към вашия „заспал“ екран. Телефона ви ще се „събужда“, когато го вземете, махнете му с ръка, или дори само, като го погледнете. Може да направите така, че екрана да светва, когато получавате известия от някое приложение (имаме предвид тези, които нямат такава функция) и е достатъчно умна система, за да разбере, когато ви е в джоба, или чантата, и екрана ви ще остане заключен. smartWake е безплатно и може да го изтеглите от тук.

Navbar Apps

navbar-appsПриложението Navbar Apps е безплатно и ви позволява да промените цвета на своя nav bar или да добавите изображение за фон към него. Може да добавяте и всякакви иконки, които показват статуса на телефона, или дори икони на различни приложения.

Night Mode Enabler

Приложения с blue light филтер определено не са нещо ново за Android. Стават доста известни обаче напоследък. Night Mode Enabler ще филтрира синия цвят на екрана ви, за да можете да улесните работата на очите си, когато правите нещо на смартфона си през нощта. Вече почти всички имат подобни приложения, но ако все още нямате, може да го изтеглите от тук, напълно безплатно.

Funimate

funimateFunimate ви предлага да огромна колекция от ефекти, с които бързо може да направите шедьовър от обикновен и скучен клип. В него има и много различни видео категории и предизвикателства, също може да се свържете с хора, които обичат да правят същия тип клипове, като вас и да обменяте идеи с тях.

WallRey

wallreyНяма нищо по-вълнуващо от ново приложение за уолпейпъри, затова ще ви представим WallRey, чиято библиотека от изображения е много простичка, но едновременно – доста богата. Няма нищо за обяснение, просто влезте в нея и изберете която и да е високо качествена снимка, няма да сгрешите!

Edge Glow for Note 7

edge-glowАко възнамерявате да станете горд собственик на Note 7, това приложение, определено е за вас. Идеята му е много проста – готини визуални ефекти. Приложението ще направи така, че двата заоблени края на вашия дисплей ще започнат да светят, и по този начин смартфона ви ще изглежда доста яко. Работи с Galaxy S7 edge и Note 7, също и с Note Edge. Може да го изтеглите от тук, напълно безплатно.

Conscient

conscientd Използвайки Google Awareness API, Conscient автоматично включва любимите ви приложения, базирани на това, което правите. Например, ако тичате и слушалките ви са включени към телефона, приложението ще ви включи музиката. Изтеглете го и вижте, какво още може да прави!