Ако си търсите нов лаптоп, със сигурност сте се замислили да си купите новия MacBook Pro. Той изглежда невероятно с интересния си Touch Bar, точно над клавиатурата, а спецификациите на машината най-накрая са (почти) актуални. За съжаление обаче новият MacBook Pro е по-скъп дори от своя предшественик. Но за ваш или за наш късмет намаленията вече са започнали.

Точно в момента можете да си поръчате 13-инчовния модел, с function бутони от Amazon на по-ниска цена. Има silver за 1139 долара и space grey за 1299 долара. Това са отстъпки на стойност почти 200 и 360 долара… зависи на кой от двата модела ще се спрете. Намалението определено не е силна черта на Apple, затова най-вероятно това ще е най-ниската цена, за която можете да намерите новия MacBook Pro… поне в следващата една година. Минусът на поръчката е, че няма да пристигнат веднага, тъй като ги няма в наличност в момента. Но все пак сделката ще си струва чакането, не мислите ли?

Закупуването на нов MacBook Pro не е единствената отстъпка, която правят от Купертино. Можете да спестите 50 долара в AppleCare през Amazon или B&H, когато купувате 15-инчовия модел. А оригиналните Apple кабели в момента са с около 15 долара по-евтини в Amazon, отколкото са в Apple Store.

Всички тези намаления са изключително необикновени за продуктите на Apple, особено за устройство, което е излязло преди 2 дена. Не е ясно колко ще стоят тези намаления, затова ако сте сигурни, че искате да си купите MacBook Pro, трябва да действате бързо. Или просто можете да си купите 12 Chromebook-а вместо 1 Pro… Вие решавате.

1 коментар

  1. Някакви проблеми с доставката от Амазон до БГ? Някакви наблюдения имате ли?

Comments are closed.