За по-малко от два месеца над 67 000 български шофьори са закупили винетки от сайта digitoll.bg, споделиха негови представители. Проектът е собственост на “Конкорд смарт инфраструктура” – втората частна компания, която предлага винетки у нас. Тя започна своята дейност на 14 август и вече има устойчив ръст на потребителите.

 

Вторият национален доставчик на винетки акцентира на дигиталните технологии и изключително лесния и достъпен процес на закупуване. Създаден с най-модерните уеб технологии и изцяло оптимизиран от гледна точка на посетителите си, сайтът предлага най-лесния начин за придобиване на винетка – с минимален брой кликове и възможно най-бързо. Той е много добре оптимизиран за мобилни устройства и се отваря бързо от смартфони и таблети. Преведен е и на английски език.

 

Порталът digitoll.bg разполага и с множество допълнителна информация, която улеснява допълнително посетители и добавя стойност към услугата. С броени кликове те могат да проверят валидността на конкретна електронна винетка, да получат подробна информация за цените и периодите на валидност, както и да използват редица допълнителни функционалности.

 

Освен през своя портал, компанията предлага винетки и в партньорската мрежа на “Интеркапитал груп”, позната с услугата Cashterminal, която разполага с над 1500 платежни терминални устройства в страната. В бъдеще се очаква с въвеждане в експлоатация на тол – системата за събиране на пътни такси на база изминато разстояние, компанията да предлагат и такива услуги.

Сподели
Предишна страницаТеленор отбелязва подобренията в мрежата си с МВ за своите клиенти
Следваща страницаОсем начина, по които блокчейн ще промени обществото ни
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.