Banski

В разгара на летния сезон няма как да не си говорим за бански. Не си мислете, че само дамите са взискателни към костюма, който ще носят на плажа. Мъжете също имат изразени претенции към своите бански и те са напълно основателни. Тъй като на плажа сме с доста оскъдно облекло това е още една предпоставка да бъдем критични към избора на нов бански. Не си мислете, че за мъжете е по-лесно. Напротив! И при мъжките модели има доста голямо разнообразие и е въпрос на вкус и предпочитания мъжете да подберат идеалния за себе си вариант.

Абсолютен лидер сред моделите мъжки бански са тип шорти с умерена дължина. За по-младите господа актуални са шорти до коляното, но тук е важно да съобразите височината и телосложението си, за да не изглеждате като щъркел на плажа. И двата типа мъжки бански са уникално удобни и повярвайте ми изсъхват много по-бързо от всеки друг тип. Друг модел, който също е предпочитан от мъжете са банските тип боксер или слип. Те са по-адаптивни и добре изглеждащи на тела, които са с добре оформени и атлетични.  Затова според телосложението е важно да изберете този модел, който да е не просто удобен, но в същото време и подчертава вашите секси форми.

Лято е и е време да помислите не само за модела но новите си мъжки бански, но и за актуалните модни цветове. Ярките щампи са смело решение, с което можете да впечатлите дамската аудитория. Доста атрактивни и весели, привличащи вниманието цветове и десени са част от тенденциите при мъжките плажни тоалети. Сред най-предпочитаните са морско синьо, лимонено жълто, червени и сигнални нюанси, които изпъкват на перфектния ви шоколадов тен. Със стилните мъжки бански от fashionmix.bg и гарантираме, че ще бъдете обградени от множество фенки на плажа. Качество, стил и впечатляващ сексапил – осигурете си ги още сега!

Сподели
Предишна страница„Game of Thrones“ официално приключи заснемане ЗАВИНАГИ!
Следваща страницаGoogle в помощ на малкия и среден бизнес у нас
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.