Няколко минути след като Samsung Galaxy S7 и S7 Edge бяха обявени официално, родният оператор Мтел вече се похвали, че ще продава телефоните и то до няколко дни. Според описаното в сайта на червените, след около 30 дни вече ще може да се сдобиете с него. Ако пък го поръчате предварително, времето се съкращава с около 10 дни.

За да има някаква заигравка, Мтел обещават подаръци за първите 100 души закупили флагмана. Ако сте сред тях ще получите и Gear VR. В цитата по-долу ще намерите и информация за цените:

Само след няколко дни ще можете да закупите телефона от нашия сайт. Официалният старт на продажбите започва на 11 март, но ако го поръчате предварително, ще може да го получите още на 8 март. Първите 100 души, закупили смартфона в дните от 25 февруари до 5 март, ще го получат в комплект с очилата за виртуална реалност Galaxy Gear VR.

Samsung Galaxy S7 ще се предлага на цена от 39,98 лева на месец с абонаментния план Мтел безкрай 3XL или в брой срещу 930 лева със същия тарифен план. Неговата по-голяма версия, Samsung Galaxy S7 Edge, ще може да бъде закупена на цени от 46,98 лева на месец или за 1099 лева в брой с Мтел безкрай 3XL.