Mtel

Атрактивни Smart тарифи поставят началото на нова политика на Мтел. Тя е насочена към потребителите, които искат да бъдат винаги онлайн, обичат да споделят и имат интерес към умните устройства. Новите предложения идват в отговор на нарастващата необходимост от достъп до световната мрежа навсякъде и по всяко време, посредством смарт телефони и таблети. В потвърждение на това, през последните 12 месеца Мтел отбеляза двоен ръст на клиентите на мобилен интернет спрямо предходната година.

Новите тарифи Mtel Smart се предлагат в три варианта и са за всички онези, които са активни в световната мрежа, а едновременно с това искат да говорят много. Те са достъпни без дългосрочно обвързване, а така също и с договор, когато клиентите закупят с тях и смартфон.

mtel new smart

Независимо кой Mtel Smart изберат, всички клиенти получават неограничени разговори към пет любими номера от мрежата на телекома, минути за разговори към всички национални мрежи, както и трафик за мобилен интернет. За 24,90 лева на месец Mtel Smart 1 дава на притежателите си 200 минути към всички мрежи в страната и 750 MB за сърфиране на максимална скорост в интернет.

Mtel Smart 2 пък включва 400 минути за разговори с всички в страната, 1500 MB интернет трафик и се предлага на цена от 34,90 лева на месец. Mtel Smart 3 е за най-активните интернет потребители, които обичат дългите разговори – тарифата предоставя 1000 минути към всички мрежи и 3 GB за сърфиране в онлайн пространството. Месечната му такса е 59.90 лева на месец.

В магазините на Мтел влиза още едно ново и атрактивно предложение – най-достъпния таблет в портфолиото на телекома Lenovo IdeaTab A2107. Умното устройство A2107 се предлага на цена от 24,90 лева на месец за две години, в която са включени и 2,5 GB интернет трафик месечно. Освен на изплащане, таблетът може да бъде закупен и в брой срещу 249 лева с двугодишен абонамент за пакет мобилен интернет. Той е с 2,5 GB включен трафик и месечна такса от 13,90 лева.