sony xperi z1 2

Смартфонът Sony Xperia Z1 ще зарадва всички потребители на Мтел, които желаят да го притежават. От утре той ще бъде в магазините на телекома и ще се предлага на цени от 52,90 лева на месец.

Sony Xperia Z1 е най-новото и атрактивно предложение от Sony във върховия сегмент при смартфоните. Устройството се отличава с изящен дизайн, съчетаващ първокласни материали и прецизна изработка, бърз и мощен процесор, както и камера, осигуряваща пълно фотографско изживяване. Фотографските възможности на Xperia Z1 се допълват от 20.7 мегапиксела и широкоъгълен 27мм G обектив с просветлена F2.0 бленда. Сред предимствата на камерата е и възможността да прави 61 кадъра само за 2 секунди.

Sony Xperia Z1 разполага с 5-инчов дисплей, който предлага по-висок контраст, по-богата гама от цветове и използва технологиите BRAVIA от телевизорите на Sony. Устройството притежава още мощен 4-ядрен процесор Snapdragon™ 800 с честота 2.2 GHz, прахо- и водоустойчивост (IP55 & IP58) и операционна система Android 4.2 Jelly Bean.