Мтел предлага за първи път в България домашен интернет през 4G мобилна мрежа с новата услуга за дома – Net Box. Чрез нея потребителите могат да получат достъп до глобалната мрежа чрез безжичен рутер, който приема сигнала от мобилната мрежа на телекома. При заявяване на услугата, клиентите получават стилен и удобен 4G Wi-Fi рутер, чрез който ще могат да ползват домашен интернет с високи скорости в зависимост от покритието на мрежата на компанията.

Net Box се предлага самостоятелно, като например при сключването на двугодишен договор потребителите получават до 75GB интернет на максимална скорост на цени от 15.99 лева на месец. След изчерпване на интернета на максимална скорост, скоростта на трафика е 256 kbps.

mtel-net-box-internet-2016Само срещу 4 лева на месец към самостоятелните Net Box пакети клиентите ще могат да се възползват и от сателитна телевизия. В комбинация с Мтел Стандартен ТВ пакет, например, потребителите получават над 90 канала, от които 7 са с HD качество, и 50 GB трафик на максимална скорост за 23.99 лева на месец. Към пакетите със сателитна телевизия и Net Box, клиентите могат да добавят и стационарен телефон с неограничени разговори за 3 лева на месец.

Услугата Net Box може да се предлага и в троен пакет, в който се комбинира със сателитна телевизия и мобилен абонамент с плановете Мтел безкрай. С тройните пакети потребителите получават двойно повече трафик на данни за мобилния абонаментен план, а във всички оферти без тази с Мтел безкрай L, Мтел предоставя и безплатен достъп до платформата за мобилна онлайн телевизия Mtel NOW. Net Box се предлага във всички търговски обекти на Мтел, включително в магазинната мрежа на blizoo и на официалния сайт на компанията.