GALAXY-S-4-Product-Image_copy

Дни след световната премиера на Samsung Galaxy S IV в Ню Йорк, Мтел вече започва предварително записване за смартфона. Клиентите, които искат първи да получат информация за впечатляващото устройство, могат да заявят своето желание на www.mtel.bg в средата на настоящата седмица.

В продължение на политиката си за популяризиране на смартфоните сред потребителите, Мтел предлага на своите клиенти първи да се запознаят отблизо с ексклузивното устройство. SamsungGalaxySIV ще бъде изложен в Мтел магазина в ParadiseCenter (София, бул. „Черни връх“ 100) и неговите най-големи фенове ще могат да го разгледат още преди търговския старт. След официалното му представяне Samsung Galaxy SIV ще се предлага с атрактивните Мтел Смарт тарифи.

Моделът прави впечатление със своя по-голям, 5-инчов дисплей, внушителните 2 GB оперативна памет, както и 13-мегапикселовата основна камера, дело на Sony. Тя може да направи 100 снимки само за четири секунди. Смартфонът притежава и втора камера отпред, която е с резолюция от 2 мегапискела.

В своя нов модел технологичният гигант е заложил и на редица иновативни решения в посока още по-добро потребителско изживяване. Такива са възможностите за безконтактното управление на телефона. Със S IV клиентите могат да приемат обаждане, без да докосват телефона. С функцията Smart Scroll пък само с движение на ръката може да се премине през уеб страница или текст. В някои случаи устройството може да бъде контролирано и с очи – например да прелисти страница, когато погледът достигне последния ред на даден текст. Smart Pause е другата безконтактна функция, с която при отместване на погледа от екрана, потребителят може да постави на пауза дадено видео. Когато погледът е отново върху устройството, то го разпознава и видеото стартира.

В Европа Samsung Galaxy S IV ще се предлага с четириядрен процесор.