От днес клиентите на Мтел ще могат да намерят дългоочакваните iPhone 6s и iPhone 6s Plus в магазините на телекома в цялата страна.

Цените на двата флагмана започват от 33,96 лева на месец за iPhone 6s и 41,56 лева на месец за iPhone 6s Plus с абонаментния план Мтел безкрай 50. Цената в брой със същия абонаментен план  за iPhone 6S е 726 лева, а за iPhone 6S Plus е 886 лева. Условията важат при подписване на двугодишен договор.

Клиентите на телекома ще имат възможността да избират измежду всички разновидности на моделите – с памет от 16 GB, 64 GB и 128 GB. Смартфоните ще се продават и във всички четири цвята – златно (gold), сребърно (silver), сиво (space grey) и розово златно (rose gold).

iPhone 6s и iPhone 6s Plus са оборудвани с революционна нова технология, наречена “3D Touch”. С нея дисплеят разпознава различната сила на натиск и дава възможност на потребителите да използват голям набор от нови опции. Двата смартфона работят с новия 1.84GHz Apple A9 процесор, който прави употребата им изключително бърза и удобна.

mtel-apple-iphone-6s-plus-prices

Сигурността на личната информация е подобрена с нова генерация скенер за пръстови отпечатъци, който разпознава данните по-бързо и по-точно от предшественика си. Камерите на смартфоните също са подобрени, като основната снима с 12 мегапиксела, предната – с 5. iPhone 6S Plus има и допълнителна оптична стабилизация на образа, която гарантира възможността за хубави снимки в движение.