Морган ФрийманПомните ли филмчето с Марк Уолбърг, в което ходеща, говореща, псуваща и правеща секс с хора плюшена мечка ви накара да се смеете като дечица? Говоря за “Тед”, който разби боксофисите в редица държави, достигайки смазващите 550$ в целия свят.

Сет Макфарлън, който очевидно държи всички комедийни сериали по FOX, ще направи продължение на “Тед”, като потвърждават, че Морган Фрийман ще участва в него.

Обичаме комедии, обичаме и Морган Фрийман, но не е ли прекалено вулгарен малкият плюшен мечок, че да си партнира с легенда от ранга на Морган Фрийман?

Моето мнение за филма е, че беше наистина забавен, но се опита да пресъздаде една нестандартна идея по един вулгарен и абсурден начин. Помня, че възмутени хора коментираха, че “Тед” прилича много на “Алф”… поне концептуално. Реално погледнато, освен забавление, “Тед” не ни прави по-добри хора (какъв философ станах хаха) и не ни дава възможност да се обогатим с нещо ново, освен ако не броим секс сцената между мечката и мацката… Та, с две думи искам да попитам вас – как Морган Фрийман се вписва в този филм?

Очаквайте “Тед 2” на 26-ти Юни 2015г.