M-Tel Surf NONSTOP осигурява високоскоростен мобилен интернет с включен трафик до 20 GB само за 5,90 лева на месец

М-Тел предлага неустоима лятна оферта на всички свои клиенти, които обичат да сърфират без ограничения във времето и мястото. Новите тарифни планове M-Tel Surf NONSTOP  предизвикват интереса на потребителите с атрактивна цена на месечния абонамент от 5,90 лева, до 20 GB включен трафик в най-бързата мобилна 3G мрежа и безплатен USB модем със скорост 21Mbps.

Четирите варианта на M-Tel Surf NONSTOP- S, M, L и XL вече са по-достъпни от всякога, за да задоволят различните нужди и интереси на клиентите на мобилен интернет.

М-Тел Surf NONSTOP S предоставя постоянна интернет връзка с включени 512 MB на маскимална скорост при цена от 5,90 лева на месец за целия период на договора. Тарифните планове M-Tel Surf NONSTOP M, L и XL се предлагат ексклузивно на цена от 5,90 лева през първите два месеца или шест месеца според продължителността на сключения договор. След изтичане на промоционалния период, месечните такси стават 9,90 лева на месец (за M-Tel Surf NONSTOP M), 24,90 лева на месец (за M-Tel Surf NONSTOP L) и 39,90 лева (за М-Tel Surf NONSTOP XL).

С М-Тел Surf NONSTOP M клиентите се възползват и от максимална скорост на мобилния интернет в рамките на 1 GB. При М-Tел Surf NONSTOP L включеният трафик (на максимална скорост) е 5 GB, а при M-Tel Surf NONSTOP XL – 20 GB.  Абонатите на новите тарифни планове ще могат да се възползват от интернет на максимална скорост дори и след изразходването на първоначално включените МB, като добавят още толкова само срещу 5 лева.  Така те ще получат нови 1 GB, 5 GB или 20 GB – в зависимост от използваната М-Tel SURF NONSTOP тарифа. За удобство на клиентите закупуването на тези пакети става чрез мобилната страница m.mtel.bg/surf, на която освен да закупуват пакети, ще могат и да се информират за месечното си потребление на мобилен интернет.

Повече информация за актуалните тарифни планове на М-Тел може да получите на интернет страницата www.mtel.bg, при свързване с оператор на *88, както и в магазините на М-Тел.