vbox-game

Обичате ли интересните видеа? А обичате ли да печелите награди? Ако отговорите на двата въпроса са „Да“, то играта на Vbox7.com е точно за Вас!
За да допринесе за слънчевото настроение на всички, най-големият български сайт за видеосподеляне ще раздаде страхотни награди на потребителите си.

Правилата са лесни – в играта има шест тематични категории с четири видеа във всяка. Трябва да изгледате видеата в поне една от категориите и да отговорите на въпроса, който ще се отвори след това. А всяка седмица въпросите и видеата към тях ще се променят. Шансовете за победа се увеличават на колкото повече въпроси от различни категории отговорите.

А предизвикателството си заслужава, защото от екипа на Vbox7.com са се погрижили да осигурят страхотни награди. А те са: iPhone 5S за тези, които искат да са с Vbox7.com навсякъде, таблет Samsung Galaxy Tab 3 за феновете на мобилните видео емоции, слушалки Beats by Dre Solo за меломаните, тонколони Logitech Surround за всички, които искат да слушат най-новите хитове с перфектен звук. Сред наградите има още: ваучер за козметика на стойност 200 лв. и ваучер за фитнес и релакс.

Крайният срок за участие в играта е 15 юли, като победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на 17 юли.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS