iPhone 6

Cпоред това, което знаем до този момент, iPhone 6 ще включва някои от най-големите промени, които Apple е въвеждала до момента. Говори се, че размерът на дисплея ще бъде 4.7 инча и вероятно ще разполага с нов дизайн, който наподобява петото поколение iPod Touch. Това наистина е голяма промяна на фона на по-старите предложения на компанията.

Какво мисли широката аудитория за дизайна на новият iPhone 6 след всички тези промени? YouTube влогъра UrAvgConsumer завладя улиците на Ню Йорк с една от тестовите бройки на iPhone 6, която плъзна в мрежата преди време и попита случайни минувачи какво мислят за него. Bъв видеото ще видите няколко мнения за предполагаемия дизайн, но първоначалната реакция на повече от хората беше „уау“. Дали защото е интересен и различен, или просто защото е iPhone?

Най-странното е, че имаше и няколко забележителни изказвания, че “прилича на Samsung”, “наистина вече не изглежда като iPhone” и т.н. Благодарение на емблемата, която се намира на гърба, един човек дори каза, че му напомня на HTC One M8. Kато цяло това видео свърши страхотна работа, като даде първите впечатления за новия iPhone.

Въпреки че дизайнът на тестовия модел е базиран на чутото досега, все още не може да кажем на 100% дали това е финалната визия или не. По-скоро Apple ще се придържа към това, но няма да пропусне да ни изненада с нещо интересно и иновативно, както обикновено.