Мат Деймън

Борн

Джейсън Борн, генетично модифицираният супер агент, е на прага да се завърне в мистериозните творения на завръщащия се режисьор Пол Грийнграс. Великолепното дуо – Мат Деймън / Пол Грийнграс, работиха по два от филмите за “Джейсън Борн”, преди да се откажат от популярния франчайз, поради разминаване в креативните виждания в екипа и продуцентите на поредицата. Хубавите новини идват от сериозни източници, като за стартова дата на проекта се обсъжда 2016-та година.

Тук идва и уловката в тази новина. Студиото се е свързало с двамата, с идеята да продуцират новото продължение, но дали Мат Деймън ще играе във филма и Пол ще режисира още не е ясно. През последните години видяхме четири филма от поредицата, които задоволиха желанията на своите фенове, дори и последния, в който Джереми Ренър пое щафетата и изигра главната роля със своя герой Арън Крос.

Говорейки за Арън Крос и Джереми Ренър искам да кажа, че се готви продължение и за тяхната история в света на “Борн”. Режисьорът на “Бързи и Яростни” Джъстин Лин ще поеме продължението на популярния spin-off.

Очакваме повече информация съвсем скоро!