4G Postpaid Unlimited

Телекомуникационният оператор Макс обяви, че днес стартира нови абонаментни услуги за 4G LTE мобилeн интернет. След като през май компанията стартира пакет за мобилен интернет с 300 000 МВ, следващото й предложение са пакети с 60 000 и 100 000 MB включен месечен трафик за високоскоростен мобилен интернет на максимална скорост (до 75/25 Mbps (сваляне/качване). Пакетите са неограничени и услугата няма да бъде спирана, дори след изчерпване на количеството данни на максимална скорост.

Услугите могат да бъдат закупени както само със СИМ карта, така и със СИМ карта и 4G LTE устройство по избор (декстоп рутер за домашна или офис употреба, мобилен WiFi рутер (бисквитка) или USB модем за лична употреба). Новите тарифни планове са за срок от една или две години, на цени от 31,90 лв. на месец.

Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Новите ни абонаментни планове са предназначени за потребители на мобилен интернет с високи изисквания, които се нуждаят от бърза и качествена услуга. Тези нови пакети осигуряват повече избор на нашите клиенти. Възможността за избиране на устройство за достъп е още едно удобство за тях и ще им даде по-голяма свобода.“

 

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS