2. Остави хотелите за другите с OneFineStay

255643_647617258598655_564137044_n

Ако се чувствате толкова богати, че престоят в скъпи хотели откровено ви е писнал, тогава приложението OneFineStay ще ви хареса.

Накратко, OneFineStay ви позволява да наемате най-красивите замъци, имения и апартаменти по света, когато се нуждаете от подобаващ престой за бизнес пътуването или почивката си. Ако пък имате прекрасна къща в Бевърли Хилс, която ползвате веднъж/два пъти годишно, тогава OneFineStay ще ви помогне да направите немалка печалба от нея – като я отдавате под наем на останалите представители на свръхбогатите.

А, освен това получавате и безплатен iPhone по време на престоя си, като бонус.

3. Разходка с лодка?

yach

Кое е по-хубаво от последния модел спортна кола с бежев кожен салон и озвучаване на Bang & Olufsen, което струва колкото едностаен апартамент в столицата? Яхта. Огромна, просторна яхта с няколко спални.

Ако имате хубава яхта, последното нещо, което бихте искали, е някакъв случаен тип от интернет да я наеме и да заплава с нея в открити води. Но има немалко отзивчиви, свръхбогати хора на този свят, които позволяват на други отзивчиви, свръхбогати хора да наемат луксозните им яхти с услугата Boatbound.