great_gatsby

Казват, че парите не могат да купят щастие. Но могат да купят частни самолети, гигантски яхти и луксозни почивки до екзотични места, което също не е малко.

Напоследък, наблюдаваме интересна тенденция в света на мобилните приложения и уеб услугите. Появяват все продукти, ориентирани към много малка, но платежоспособна аудитория – онзи 1 процент свръхбогати представители на населението, които могат да си позволят и търсят само най-изтънченото, което светът може да им предложи.

Как изглеждат приложенията и уеб услугите на богатите?

1. Частен самолет с щракване на пръстите

Print

Докато някои от нас използват смартфоните и таблетите си, за да поръчат пица за вкъщи от кварталното заведение, други правят същото с луксозни частни самолети. Голямата мечта на приложението, наречено BlackJet, е да направи пътуването за свръхбогатите по-евтино и по-ефективно. Звучи наистина добре, докато не видите членската такса от 2,500 долара и цената на еднопосочен полет, която стига до няколко хиляди долара бройката.

BlackJet може да бъде приложението на мечтите за обикновените хора, но за свръхбогатите, това е една наистина добра сделка, която пести време и пари.