iPhone-6s-Edition-Concept-01

През септември Apple представи дългоочаквания iPhone 6, като зарадва феновете на по-големи устройства с iPhone 6 Plus. Тези, които следят работата на американската компания, знаят че следващият смартфон ще бъде 6s. Очаква се той да е с почти идентичен дизайн, като този на iPhone 6 и въпреки че има доста време до представянето му, вече има доста инетересна концепция за него. Тя е дело на руския графичен дизайнер Гриша Серов.

ВИЖ ОЩЕ: APPLE СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА БОРБА СЪС СПИН

Той се е вдъхновил от стилния дизайн на Apple Watch. Да, концепцията е базирана на чиста фантазия, но това не я прави по-малко страхотна. Проследим ли по-скорошните действия на Apple, и по-конкретно iPad mini, като отправна точка, то няма да се изненадаме, ако технологичниат гигант промени основно дизайна на своите бъдещи устройства, така че те да си подхождат с умния часовник.

Концепцията, която виждате на снимките, показва смартфон, който доста си прилича с iPhone 6, със своите извити ръбове. По-впечатляващото е, че той е направен от неръждаема стомана и алуминий, точно както е при един от моделите на Apple Watch. Така повърхността на iPhone 6s изглежда доста по-изтънчена в сравнение със сегашното алуминиево, изглеждащо матово, покритие.

Харесва ли ви тази концепция?