контрабанда

Вие може и да си помислите, че е майтап работата, но нещата са много сериозни, когато стане дума за iPhone. Вярвате или не, но хората се подлагат на какво ли не за този телефон и последната новина, която идва топла топла чак от Хонг Конг е точен пример за това. Да, това което виждате е човек, който целият е облепен в iPhone-и. Знам какво се питате – защо по дяволите го е направил?

ВИЖ ОЩЕ: Днес Samsung официално представи Galaxy A7

Е, отговорът е много прост – контрабанда. Когато митническите служители в пристанище в Китай видели мъжа, който се откроявал от тълпата със странното си ходене, скованост на ставите и мускулно напрежение, в тях веднага се породило подозрение. Оказва се, че той се е опитвал да пренесе контрабандно 94 iPhone-а в страната.

Заподозреният пристигнал на пристанището с две пластмасови пазарски чанти. Те са били проверени щателно и нищо подозрително не било намерено, но когато контрабандистът бил принуден да мине през детектора за метал, той веднага включил алармите и така бил заловен. След като го съблекли, органите открили всичките 94 телефонa залепени по тялото му, а гледката както виждате е болезнена.