Коледните промоции на Мтел продължават и през януари. Така всички клиенти, които не успяха да се възползват от празничните предложения през декември, ще могат да го направят до края на първия месец от новата година.

Сред най-атрактивните празнични предложения е Коледен пакет от услуги за цялото семейство. Пакетът включва 4 услуги за домакинството, както и устройство на лизинг по избор на клиента: смартфон Sony Xperia J, лаптоп Acer или телевизор Toshiba. На цена 29,80 лева на месец през първата година от договора и 39,80 лв  през останалия период, клиентите ще получат:  светкавичен интернет по оптична връзка със скорост от 30 Mbps; цифрова телевизия с 40 канала; мобилна тарифа със 100 минути към всички мрежи в страната и в чужбина; домашен телефон с безплатен апарат и 100 минути към фиксирани мрежи в страната и в чужбина, както и едно устройство  по техен избор. Освен това, през първите два месеца клиентите ще гледат над 160 канала и ще имат безплатен достъп до пакет HBO и Cinemax, както и до Мтел Видеоклуб.

Другото коледно предложение към всички любители на технологиите е свързано с покупка на мобилен апарат. До края на месеца всеки закупен телефон от Мтел носи изненада – втори телефон Samsung Е1050 с Прима карта Коледа 2012.

Телефонът Samsung Е1050 от промоционалния пакет има цветен дисплей и е с дълъг живот на батерията от 800 mAh. Прима картата към телефона е с първоначален бонус от 200 минути към номерата от групата Семейство и приятели, 100 SMS-а и 100 MMS-а в Мтел, както и един лев време за разговори.

Всички предложения на Мтел са създадени като потвърждение на обещанието “Повече за теб”, дадено от компанията при нейното ребрандиране и са в унисон с желанията на потребителите. Компанията цели да бъде повече от мобилен оператор като  предоставя цялостни телеком решения на атрактивни цени.

1 коментар

  1. Около празниците има най-много разходи, така че Мтел правилно удължават промоциите си до края на м.януари Така повече хора ще се възползват от преференциалните условия!

Comments are closed.