VIVACOM

Над 60% от абонатите на телекомуникационни услуги в България, възползвали се от възможността да пренесат номера си към друг мобилен оператор, са избрали услугите на VIVACOM. От началото на процеса на преносимост през април 2008 г. досега над 700 000 клиента са сменили телекома си, като са запазили своя номер. Само през последната една година са пренесени над 210 000 номера, което е резултат от улеснения процес на преносимост, кратките срокове за осъществяването му и все по-атрактивните оферти, предлагани на потребителите.

VIVACOM се отличава като най-предпочитания телеком сред абонатите, които пренасят номерата си, в резултат на високото качество на обслужване и изгодните ценови предложения. В момента телекомуникационната компания предлага 120 минути безплатни разговори към всички национални мрежи и неограничени разговори към един номер само за 2.90 лв. на месец, с тарифен план MaxiCall XS. За клиентите, които искат да пренесат номера си към VIVACOM, за да се възползват от предимствата на 3G мрежата с най-добро покритие в България, операторът има още една атрактивна оферта: неограничени разговори и неограничен мобилен интернет с план Net&Call XXL. Тарифният план се предлага с 40 лева отстъпка, само за 59.99 лв. на месец, за целия срок на договора.

Двете предложения са без аналог на българския телекомуникационен пазар. Ниските цени за разговори и високото качество на мобилния интернет правят мобилните услуги все по- желани от потребителите.