iPhone6-брак

Китайски програмист стана автор на едно от най-необичайните предложения за брак – навръх Деня на необвързаните (китайски вариант на Свети Валентин, който се празнува на 11 ноември) влюбеният младеж зададе важния въпрос на приятелката си в сърце, оформено от 99 нови смартфона iPhone 6.

Според различни източници устройствата са стрували около 82 000 долара, което е еквивалент на двугодишната заплата на кандидат-младоженеца. Към нестандартната аранжировка на земята (телефоните дори не са извадени от кутиите си) той е взел в ръце далеч по-традиционния букет и е извикал за кураж свои приятели, става ясно от снимките, появили се в социалната мрежа Weibo.

Защо китаецът е избрал по този начин да комбинира романтиката с технологиите и да поиска ръката на любимата си не се знае, но за негово съжаление историята не завършва с щастлив край. Точно така: дори да харесва устройствата на Apple и това да е вдъхновило необикновеното предложение, момичето е казало „не“. Очевидно старата поговорка, че любовта не се купува с пари, все още важи. Не се купува и с iPhone – дори да не е един, а да са цели 99.