Apple-iPhone-6-iPhone-6-Plus-Picture-21

По-рано този месец се появиха слухове, че iPhone 6S и 6S Plus ще получат подобрение в основните камери, които вече ще са 12-мегапикселови. Според нови данни Apple ще заложи на сензор от Sony, както и Sony RGBW Coding технологията, която осигурява по-добро качество на снимките при по-слаба осветеност.

Напомняме, че Apple също така подаде патент за нова технология, която ще позволи на варио обективите да бъдат поставени в малкото тяло на смартфон, като част от механизма за оптична стабилизация на изображенията (OIS), използван за устройствата на американската технологична компания. Не е изключено да видим тази технология реализирана в бъдещите iPhone-и.

Според непотвърдена информация iPhone 6S и 6S Plus ще бъдат с новия процесор Apple A9, както и с повече оперативна памет в сравнение със сегашните модели. По отношение на дизайна не се очакват много пормени, освен че вероятно ще видим iPhone в златисто-розов цвят, като този при Apple Watch. Трябва да вземем под внимание, че до официалното представяне на новите модели има още няколко месеца, така че приемете информацията с доза недоверие.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS