В ерата на социалните мрежи всеки един потребител има в профила си поне едно досадно приложение, което:

  • използва личната му информация неконтролируемо.
  • има неограничен достъп до данните на потребителя, без неговото знание.
  • е източник на спам.

Възможността на потребителите стриктно и детайлно да следят нивото на достъп до лична информация, с което приложенията разполагат, граничи с нула. Точно заради тази плашеща статистика се създава MyPermissions.com.

Уеб инструментът ви дава възможността лесно и бързо да се отървете от всички ненужни приложения във вашите профили в социалните мрежи:

Facebook, Twitter, Google, Yahoo, Linkedin, Dropbox, Instagram, Foursquare, Windows Live, AOL, Flickr, Familio.

MyPermissions Cleaner е напълно безплатен, а за да имате пълен достъп до всичко от което се нуждаете трябва просто да инсталирате разширението за вашия уеб браузър.

След като MyPermissions Cleaner сканира вашите приложения в определената социална мрежа, инструментът ще ви предостави подробна информация за всяко едно приложение и каква точно информация от профила ви ползва. След като разгледате детайлно всички приложения, индивидуално ще можете да маркирате всяко едно като надеждно, да го изтриете или да изпратите репорт до MyPermissions, че това приложение злоупотребява с личните ви данни.

Разбира се можете да ги изтриете и всички наведнъж чрез бутона Nuke All Intrusive Apps.

Допълнителният плюс на инструментът е, че има опция за напомняне по мейл, който да ви подсети, че е време за разчистване на вредителите на личните ви данни и информация.

MyPermissions Cleaner е един изключително полезен инструмент, който спестява много време и нерви. Препоръчваме го на всеки запален потребител на социалните мрежи.. и не само.