Една от най-големите мечти на всеки истински запалянко на спортните прогнози е да открие перфектния свещен граал – да използва минималните средства, за да успее да спечели колкото се може повече от своето забавление. Ще открием, че много оператори имат оригинални идеи за постигането на нещо подобно, но в това отношение акумулаторите винаги са били от особено значение. На този етап не трябва да забравяме и промоционалните условия като бонус код за Bet365 от Nostrabet за изпълнение на основното желание – да се радваме на по-смели залози, при това с минимална или нулева инвестиция, след като тази промоция ни позволява да направим повече акумулатори, без да докосваме нашите собствени средства.

Какво обаче са акумулаторите и защо са толкова предпочитани от масата почитатели? Нека започнем с разнищване на самата идея, акумулатори има във всички автомобили, но те едва ли имат някаква връзка със света на спорта. Ще ги срещнем в разговорни език като колонка, множествен залог и други, но поради простата причина, че английското accumulate се използва най-често, родната жаргонна версия остава акумулатор. Впрочем трябва да знаем, че английският термин означава „събиране“ и точно това се случва при спортните залози.

Множественият залог ни позволява да съберем коефициентите на няколко спортни събития, като по този начин спокойно ще се възползваме от по-високи шансове за печалба, при това с минималните инвестирани средства. Достатъчно е да направим една правилна селекция и да видим, че дори при минимален залог, успехите ни могат да бъдат доста важни и специални. Другата голяма подробност е, че тези видове залози идват с по-голям риск, какъвто винаги се търси от спортните фенове. Акумулаторите създават легенди в света на спортните прогнози, особено при онези, които имат малко повече усет за играта.

Ето и един бърз пример, който може да ни помогне да разберем защо са толкова предпочитани. Избираме 3 футболни срещи. За да е по-лесна нашата сметка, нека си представим, че същите имат коефициенти от 2, 3, и 4 или общо 9. Избираме минималният залог от примерен 1 лев и при успех печелим сумата от 9 лева.

Рисковете наистина не са малко, защото никога не трябва да забравяме, че съдията и други елементи на терена могат да повлияят, но често при реномираните брандове ще открием, че има и много моменти, които могат да ни позволят да се насладим на още по-приятната игра, особено след като на помощ разполагаме често и с функцията кеш-аут, която може да ни позволи да изтеглим нашия залог и често дори да вземем някаква печалба, докато самият залог се изпълнява.

Акумулаторите са доста примамливи и приятни за употреба, когато в календара се позиционират някои от най-важните дербита на сезона, тогава спокойно можем да обърнем внимание на различните прогнози и статистики и с малко повече късмет да останем много доволни от крайния резултат, наслаждавайки се на всички най-важни и необходими предложения в това отношение. Не трябва да се изненадваме, че все повече фенове търсят големите успехи с минимална инвестиция, но в този случай и най-вече тук, тя идва с доста по-сериозни рискове, защото мнозина биха маркирали повече срещи, за да използват и още по-високият коефициент.

При всички положения препоръчваме на почитателите винаги да избират някои от по-познатите срещи и никога да не се насочват към някои непознати срещи, където дори треньорите не са известни. Стартирайте с малки предизвикателства и запомнете, че играта трябва да бъде винаги отговорна и да носи забавление, в противен случай ще открием, че именно тук можем да се насладим на доста приятните изненади.