Crazy Photographers

Не е лесно да си фотограф. Тук не става дума за техниката и дали е скъпа, или не. Не става дума за това от колко години си в бранша. Има хора с години стаж и скъпа апаратура, но пак не могат да постигнат това, което някой с обикновено апаратче. Фотографията е до това да имаш усет и да виждаш нещата. Без значение в каква ситуация ще попаднеш, ти трябва да можеш да направиш снимката. Дори и ако трябва да се поставиш в ситуация, която е далече от обичайната стойка на един турист, снимащ се до гвардейците в центъра на София.

Тук ще намерите една скромна колекция от снимки, уловили момента, в който фотографите се поставят в различни смешни, ужасни и опасни за живота ситуации. Може би понякога се чудите дали някоя невероятна снимка не е просто дело на някой майстор на Photoshop? Сега ще разберете, че не е така и онази снимка на вулкана във Facebook от онзи ден е заснета от човек, чийто крака са се запалили докато снима.

Това е красива и много динамична работа. Мечтана длъжност на всеки любител фотограф е да работи за National Geographic, например, но не на всеки му се отваря парашута. Във всеки случай, има моменти, в който има опасност да заприличате на някой луд човек, само и само да си свършите работата или да хванете точния ъгъл.

Crazy Photographers 1 Crazy Photographers 3 Crazy Photographers 2 Crazy Photographers 4 Crazy Photographers 5 Crazy Photographers 6 Crazy Photographers 7 Crazy Photographers 8 Crazy Photographers 9 Crazy Photographers 10 Crazy Photographers 11 Crazy Photographers 12

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS