Ротативки

В света на онлайн казината ще открием, че една от най-приятните и вълнуващи игри, продължава да бъде необятната вселена на ротативките или слот машините – двата термина са дублетни, следователно може да използвате точно този, който ви е по-удобен. Ще открием, че макар и самата платформа да не се е променяла толкова много и да запазва своите основни принципи, не е трудно да забележим, че основните иновации са в полза на самите клиенти. Анализаторите от Silentbet разполагат със слот машини с  20 печеливши линии и най-важното е, че те са достъпни изцяло безплатно и играта се провежда изцяло с виртуална валута, което означава, че няма никакви загуби и същевременно никакви печалби – удоволствието е за онези, които искат да опознаят повече самите игри.

Има причина да направите тази крачка,  дори и да не сте почитатели на игрите на риска – първо са забавни и елементарни от страна на правила и второ – могат да тръгнат дори на най-старото ви налично устройство у дома. И след като заглавието ни подсказва, че все повече почитатели обръщат внимание на броя печеливши линии, нека отговорим и какво точно е тяхното значение.

Колкото повече печеливши линии има една игра, толкова по-големи са и шансовете за инкасирането на печалби. В миналото повечето ротативки разполагаха само с една печеливша линия – тази в средата и това беше всичко. Днес електрониката промени доста стабилно  самата идея и ни гарантира по-сериозни успехи под формата на повече барабани, повече специални символи и дори наличието на специални прогресивни джакпоти. Не на последно място ще открием наличието на повече печеливши линии, като  именно те са обект на интерес.

Ако в миналото печелившата линия беше само една и се смяташе за успешна при три еднакви символа,  то днес ще открием игри с между 20 и 100 печеливши линии. Те вече могат да бъдат колонки, диагонали, геометрични фигури и много други. Логично е да се замислите защо тогава говорим за 20-те печеливши линии? Отговорът не е толкова сложен, всеки клиент може да постави залог на определена линия, като има  и по-сериозни облекчения на кредитите по време на игра, а с това трябва да добавим и различни бонуси, както и други по-специални промоции, които да допълнят самата игра и цялостното изживяване. Не трябва да забравяме и наличието на още много други бонуси като безплатни врътки, с  които да вземем максимума от едно предложение.

Не бързайте да вярвате, че игрите с най-много печеливши линии са и най-успешни. При наличието на повече от тях, трябва да правите и по-сериозни  залози, следователно балансираните игри също имат своя чар и няма  да ни разочароват в нито един момент. Редно е да обърнем внимание и на останалите подробности като волатилност, коефициент на възвращаемост – RTP и разбира се, кратка проверка за прогресивен бонус – защото именно той не се среща при всяка игра.

Да започнем с волатилността на ротативките. Игрите с висок коефициент могат да дават печалби на по-дълги интервали, като това трябва да ни подсказва,  че трябва да бъдем търпеливи, преди да инкасираме печалба, но когато това се случи, чакането е оправдано. В другият случай с нисък  коефициент, успехите са по-чести, но не и толкова големи. Следващата подробност е RTP. Обикновено по закон от Държавната комисия по хазарта, същият трябва да е над 90% и ще открием, че някои студиа го държат средно между 93-95%. С други думи той определя каква сума от нашата изиграна ще дойде под формата на печалба.

Най-важното е винаги да заложите първо на демо версиите, за да прецените дали дадено заглави ви допада или не, а след това да се впуснете в по-сериозните предизвикателства, ако това е вашият интерес.

Сподели
Предишна страницаКакво са акумулаторите при залаганията
Следваща страницаКакво представляват виртуалните спортове
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.