kk1 кабели

Предполагаме в дома или в офиса ви има изобилие от електронни устройства, което автоматично означава, че и кабелите не са никак малко. Те са винаги заплетени, събират прах и доста често развалят естетическата визия дори на най-подредената стая. Да не говорим и за безбройните спъвания.. Днес ще ви представим една доста интересна идея за това как може да превърнете интернет кабелите в красив декор. Да, кабелите.

Японският архитект Кенго Кума е намерил доста добро приложение за на пръв поглед ненужните стари кабели, преобразявайки напълно един якитори бар (заведение, в което се предлагат пилешки шишчета на скара) в предградията на Токио. Той е покрил целия втори етаж с цветни рециклирани интернет кабели, които наподобяват парти спрей ленти. На долния етаж пък останали части от разтопени акрилни вторични продукти, приличащи на лед, са използвани за седалките на столовете и за самите маси.

Крайният резултат е наистина страхотен и дава идея за това как за някои боклуците могат да се превърнат в истинско изкуство.

kk2 kk3 kk4 kk5

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS