В света на технологиите, в 21-ви век, когато сме залети от всякакви нови модерни техно джаджи с какви ли не функции, е неизбежно да не искаме да притежаваме и ние самите по една такава. Дали ще бъде смартфон, таблет, слушалки или фотоапарат, няма значение, важното е да сме в крак с модата. А и разбира се, вършат работа, което ги прави още по-незаменими. Идва въпросът можем ли да си позволим всичко това? Ако не ние, то поне известните разполагат със средствата да задоволяват капризите си с най-новите технологии. Папараците ги хващат да се разхождат с тях по улиците, в ежедневието им, извън снимачната площадка, сцената или подиума.  Ето с какво могат да се похвалят някои актьори, рапъри, певци от червения килим.

ВИЖ ОЩЕ: Топ 3 на най-влиятелните политици в социалните мрежи

Лил Уейн, като представител на Холивудската музикална гилдия, е фен на слушалките с марка „Beats by Dr.Dre” и то не какви да е, ами доста бляскави, с инкрустирани диаманти. Ако и вие като него обичате да ви забелязват от далеч, трябва да имате тези:

известните

Звезден и неподправен стил със звездна сума, да не забравяме. Освен него, слушалките са на почит при други известни личности като например самия Dr.Dre, Will.i.am, Еминем, Гуин Стефани, както и американския футболист Чад Джонсън. Чад, може би завидял на чернокожия рапър, вмсето с диаманти, той се гордее със своите златни слушалки и много му отиват!

Dre явно особено добре познава вкуса на почитателите си и умее да създава модели, присъщи само на една истинска и нескромна звезда.

Говорейки за технологии, не може да не се спомене марката Apple и всички продукти, които тя предлага. Масово е разпространена в тези среди и е винаги на мода, а известните няма как да си позволят да са извън тенденциите. Риана никога не изпуска от поглед iPhone-a си. Постоянно прави снимки с феновете си и ги качва след това в Instagram. Певицата е толкова обсебена от своята техно джаджа, че за всяко нейно облекло има определен кейс за апарата, който да се съчетава с тоалета й. Мисля, се подразбира фактът, че масово холивудските звезди разчитат на тази марка и се показват в обществото като предани клиенти, а и селфитата им, на които „отхапаната ябълка“ се вижда, са достатъчно доказателство. Други iPhone-обожатели са Ванеса Хъдженс, Кели Осбърн, Парис Хилтън, Джей-Зи, Майли Сайръс и още поне 80% от имената върху Алеята на славата. Вероятно това се превръща в едно от нещата, които трябва да притежава една звезда за да може гордо да крачи по червения килим.

Като една странна, но може би удобна добавка към iPhone са огромните ретро слушалки, с които отговаряш на повикването, все едно е стар домашен телефон с шайба 🙂 Компанията ги създаде в много цветове и фенове, разбира се имаше, едни от които са и лицата от големия екран. Ето кои от тях не се въздържаха да нямат една или няколко такива.

Следващият продукт е iPad, който е необходим непосредствено след телефона. Ако трябва да следим модата, която се носи между богатите и известните, трябва да имаме задължително и двете неща с марка Apple. С него също могат да се щракат селфита, освен това, когато го хванеш под мишница, видът ти изглежда много по-професионално, сякаш всички важни срещи са отбелязани на него. От друга страна кой певец още пише текстовете на песните си на хартия, вече има таблети! Ето някои от холивудските ни любимци хванати в крачка с iPad.

Когато става въпрос за почивка, може би едно от първите неща, които ни изникват в съзнанието е да си пуснем музика. Естествено и известните търсят време за релакс, докато се разхождат, спортуват или просто се изключват от света около тях. Ето какви джаджи използват за да го направят, в най-честия случай това е iPod, разбира се!

Очевидно, в така забързаното си ежедневие, звездите намират време да се глезят с най-различни придобивки. А и както видяхме до тук, те ни показват, че не само относно дрехите и външния си вид са в крак с модата, но и спрямо технологиите. Отделят необходимите средства и се радват на най-новото. Папараците не изпускат шанса да покажат на света кой е най-напред в класациите за ултра-модерна личност, а това не може да бъде възможно без една такава техно джаджа. Бих казала, че допълва стила на всяка една от тях, а и коя известна личност не иска да е на върха, убедена съм, че каквато и нова технология да излезе на пазара, Холивуд ще е препълнен от богати и известни купувачи!