Razer е от този тип производители, които не вярвате, че ще представят умна джаджа, още повече носима такава. Но ето ни тук, по време на Consumer Electronics Show в Лас Вегас, където гейминг компанията представи първия си умен часовник. Или поне почти-умен часовник. Изглежда всички наблягат на носимите аксесоари тази година…

Razer Nabu Watch е точно това – почти-умен часовник, който няма да ви грабне с красиви дигитални лица и множество умни функции, а по-скоро с възможността си да следи фитнес тренировките ви, като в същото време ви държи сигурни – той е здрав и водоустойчив, като това реално са най-добрите му качества.

Разбира се, Nabu Watch може да показва и нотификации от смартфона ви, но нищо друго кой знае какво. Не можете да приемате обаждания от него, не можете да разглеждате Instagram снимките на приятелите си и т.н. За 200 долара, от Razer ще получите стойностен умен часовник, чиято основна функция са тренировките, в компанията с устойчивост на изпускате, водонепроницаемост и батерия, издържаща цели 7 дни. Освен това може да се свързва както с Android, така и с iOS устройства.

Финалният въпрос обаче винаги си остава „Заслужава ли си?“ Точно така – заслужава ли си Razer Nabu Watch? Бихте ли дали 200 долара за джаджа, която не може да прави всички тези неща, които могат другите умни часовници?