Явно месец септември ще е месецът на технологиите. След като разбрахме, че Nokia ще покаже новите си устройства по-късно днес, стана ясно, че и Apple ще ги последва на 12 септември с представянето на iPhone 5. Освен двете компании, очакваме и трета да се включи в надпреварата за сърцата на потребителите – HTC. Компанията изпрати днес покана към медиите за мистериозно събитие, което ще се състои на 19 септември в Ню Йорк.

От поканата, както и сами можете да се убедите, не се разбира много. Единственото, което подсказва, че HTC ще покаже нови Windows Phone 8 устройства е логото в Metro стил в дъното на поканата.

Слуховете твърдят, че компанията ще представи 3 смартфона с новата версия на операционната система на Microsoft. Става въпрос за флагмана Zenith, смартфонът от среден клас Accord и бюджетния Rio. Колегите от The Verge пък смятат, че компанията може да покаже и ново устройство с Android, което ще бъде с 5-инчов екран. Снимките на това мистериозно устройство се появиха преди няколко дни.

Вижте ги:

 

 

 

Сподели
Предишна страница3 полезни приставки за Gmail
Следваща страницаAcer готви пет Android устройства и едно Windows Phone 8
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg