Nokia-Lumia-530-hero-2-jpg

Поне така ни убеждава Microsoft – не че сме очаквали друго, нали? След като онзи ден официално представи новия си най-евтин смартфон Nokia Lumia 530, сега компанията държи да изтъкне всичките му предимства пред конкурентните устройства, които се предлагат на подобна цена.

Както вече знаете, Nokia Lumia 530 ще струва около 100 евро, а в първата реклама на смартфона се залага на това, че и за тази стойност можете да се сдобиете с телефон, който има „специални сили“. Как да изпъкне Lumia 530 и Microsoft да ви убеди, че точно това устройство ги притежава в най-пълна степен?

Естествено, като се направи сравнение с телефоните, които другите компании предлагат в същия клас като LG Optimus L3 E400, LG Optimus L5 II, Samsung Galaxy Ace Style, Huawei Ascend Y530, Alcatel OneTouch Fire, HTC Desire 210, ZTE Blade Q, Lenovo A516, Moto E. Един по един (всъщност по два-три наведнъж) конкурентите на Nokia Lumia 530 отпадат от битката в различните категории, сред които размера на паметта и възможността тя да се разширява, мощта на процесора, версията на операционната система, която използва устройството и безплатните приложения и услуги, които идват с него.

Със своите 4 GB памет, която обаче може да се увеличи до цели 128 GB с MicroSD карта, четириядрения Qualcomm Snapdragon процесор и разбира се, операционната система Windows Phone 8.1 победителят е Lumia 530. Дали пък това не е първата реклама, в която се казва истината? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=TTjGI5UP7L4

Сподели
Предишна страницаПърви снимки на Samsung Galaxy Alpha
Следваща страницаЕто какво да очакваме от Sony Xperia Z3
От години работи в сферата на медиите, рекламата и маркетинга. Интересува се от всичко ново, любопитно и креативно, както и от начина, по който динамичните промени и развитието на технологиите в съвременния свят се отразяват на хората.