Преди време се появи златна версия на iPhone 4S и тя все още се продава в България от Мтел. Има и версия на смартфона на Apple, направена от крокодилска кожа. Какво ще кажете за златен iPhone 5? Не. Не говорим за кейс, калъф или нещо подобно. Компанията Anostyle предлага да смени цвета на вашите iPhone 5 или iPad Mini за само 249$.

При процеса на анодизация на алуминия (както го прави Apple при iPhone 5 и iPad Mini) той е зареден и боядисан. Услугата, която Anostyle предлага се различава напълно от подобни на Colorware, които предлагат просто боядисване, което води да лющене и сваляне на боята много лесно. Втората компания предлага услугите си за 850 долара, което прави Anostyle правилният, по-евтиният и качествен избор.

Вижте златния iPhone 5 на колегата Jonathan Geller от BGR:

[nggallery id=51]

Ето и всички цветови варианти:

[nggallery id=52]

 

Сподели
Предишна страницаПовече от 100 000 потребители на China Unicom са резервирали iPhone 5
Следваща страницаGlobul пръв предлага Lenovo IdeaPad Z500 с Windows 8
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg