iPhone 6

iPhone 6

iPhone 5s и 5c спечелиха милиони потребители в цял свят, но сами по себе си те нямат някакви грандиозни подобрения, спрямо предходния модел. За iPhone 6 обаче, очакванията са да промени представите ни за устройствата на Apple генерално.

Слуховете му приписват най-разнообразни иновативни функции, а дизайнерите се надпреварват да създават концептуални модели. Един от най-новите концептуални клипове е на Mindspi Vision, а екипът стоящ зад него е дал свобода на въображението си.както в дизайна, така и в характеристиките, които се очаква да притежава бъдещият флагман.

Зашеметяващо тънкият 5.7-инчов апарат притежава алуминиев корпус, Retina дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела, четириядрен А8 процесор и 3D стерео камери Carl Zeiss с оптично приближение на задния панел, над емблематичното лого на Apple. Колкото до персонализацията, концептуалният модел е представен в червено, зелено, оранжево, бяло, синьо и розово – цветове, достатъчни да отговорят на всеки вкус.

Разбира се никога няма да видим този модел в реалността, но като една от малкото концепции за така очаквания по-голям вариант на iPhone 6, който ще разчупи стреотипите и ще се конкурира с фаблетите на пазара, видеото си заслужава да бъде изгледано:

Според спекулациите, по-големият модел на iPhone 6 няма да бъде представен през септември, а ще се забави няколко месеца, поради производствени затруднения. Какво ли още ще чуем до тогава за него? Но всъщност какво очакваме от този апарат?