909081_10151431056564317_883443414_n (1)

Здравейте, първо искам да ви поздравя от името на целия екип, последния ви клип е страхотен. Разкажете ни малко повече, с кого заснехте клипа и колко време ви отне?

Недислав (от името на Voice Of Boys):

Благодарим много и се радваме, че го оценявате – за нас това е много важно! Видеото към сингъла „Сега или Никога’ е дело на талантливия екип на Flame Media и най вече на режисьора Ники Павлов. Той е автор на стори борда и се справи отлично с изпълнението на собствената си идея. Подготовката на снимките отне малко повече време, за разлика от самите снимки – те бяха в два поредни дни. Общо взето, видеото беше готово доста бързо, все пак работата става много по-лесна, когато работиш с истински професионалисти.

Вие сте млади музиканти, имате си своите идоли, сигурен съм, че не можете да съществувате без ежедневната порция музика. С какво устройство слушате музика и защо?

Недислав:

Лично аз слушам музика 24/7, дори и когато спя. В момента разчитам предимно на плейлиста в телефона си, когато падне батерията – iPod.

Мартин:

Ооо да, слушането на музика е денонощно занимание при мен, не мога да дишам без нея, слушам я у дома на най-старата си уредба AIWA, която баща ми подари в 6 клас (смее се). Когато съм навън, вариантите са два – на Android телефона си Sony (имат жесток звук тези Sony-та), и когато падне батерията-на mp3 плеъра Philips!

Пламен:

Аз лично слушам музика на компютъра си. Ползвам колони Unitek, като в най-скоро време имам намерение да си купя нови – например Genelic. Опитвам се да щадя слуха си и избягвам да слушам музика на слушалки, тъй като вероятността да се натовари слуховия апарат е по-голяма,особено със слушалки тип „тапи”.

1
2
3
4
5
Сподели
Предишна страницаДжейк Джонсън имитира мемета от интернет
Следваща страницаЩе видим новите продукти на Apple тази есен
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.