dimitarvalev

Гостувахме на Димитър Вълев – Мениджър Мобилни Комуникации в LG България, за да си поговорим за LG Optimus G и бъдещите планове на компанията.

„LG Optimus G е най-доброто ни постижение от технологична и софтуерна гледна точка.“

С г-н Вълев обсъдихме развитието и промотирането на уникални софтуерни функции като основна цел на компаниите.

„Съдържанието и функциите стават все по-важни, за сметка на дизайна и хардуера, но LG паралелно развива и двете направления. Ние ъпгрейдваме сериозно нашия софтуер с наши собствени функционалности,но същевременно залагаме и на хардуера.“

[cquote]До края на годината LG ще представи 3 нови модела от висок клас.[/cquote]

541447_483130091722241_2078307696_n

„В новия ни флагман LG Optimus G ние заложихме на стъклото като една иновация. [rquote]LG бяга от поликарбоната.[/rquote]То ще бъде характерно и за нашите по-нататъшни модели от висок клас.“ – коментира той актуалната тенденция  флагманите да се правят от по-качествени материали.

Влиза ли в бъдещите планове на компанията мобилната операционна система Windows Phone 8 на Microsoft?

„С Microsoft имаме сериозно сътрудничество още от средата на 2010 година, ние първи лансирахме Windows Phone 7. Не можем да коментираме конкретни модели, но имаме готовност за такъв тип устройства.“ – сподели г-н Вълев.

Разберете повече за новия флагман на компанията, отличителните му белези и бъдещето на LG на българския пазар в следното видео:

LG logo high resМожете да изгледате видеото и във Vbox7

Повече за LG можете да намерите на тяхната Facebook страница