samsung_galaxy_gear_watch_2

Петима късметлии ще имат уникалния шанс първи в България да станат собственици на умния часовник Galaxy Gear, чрез който могат да се приемат обаждания, да се слуша музика, да се правят снимки, видеоклипове и още много интересни неща. В комплект с него спечелилите ще получат и Samsung Galaxy Note III.

Ако искате да сте един от тези късметлии, може да се включите във Фейсбук играта на Мтел, която започва от днес. За целта всеки желаещ трябва да посети страницата на Мтел във Фейсбук. Там ще могат да бъдат проследени въпросите, които телекомът ще задава в рамките на играта. Тя ще продължи до 11 октомври. Сред всички взели участие, отговаряйки на въпрос, ще бъде направена томбола и петима щастливци ще получат иновативния Samsung комплект – Note III и Gear.

Звездната смарт двойка притежава следните уникални характеристики: Samsung Galaxy Note III има 5,7-инчов сензорен Super AMOLED дисплей с Full HD резолюция, както и 13-мегапикселна камера с BSI сензор и LED светкавица на задния панел. Часовникът Samsung Galaxy Gear впечатлява с 1,63-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 320х320 пиксела. Той разполага и с функция S Voice, чрез която може да се търси информация в интернет и да се получава на екрана на часовника или той да я продиктува.

Скоро комплектът Note III и Gear ще може да бъде намерен и в магазините на Мтел.