nexus2cee_motoeltevzw_thumb.0

Миналогодишният Moto Е може би беше един от най-добрите смартфони от среден клас, който се предлагаше на пазара и по всичко изглежда, че Motorola ще го направи още по-желан, добавяйки 4G LTE. Изтекли снимки и спецификации на подобрената версия на устройството се появяват през последния месец, но колегите от Android Police публикуваха Moto E с Verizon и 4G LTE логота на гърба.

Виж още: Pebble Time идва с нов дизайн, нов дисплей и нов софтуер

Все още не е ясно кога ще видим новия смартфон, но Motorola заяви, че утре ще обяви нещо вълнуващо. Според появил се онлайн списък на Best Buy става ясно, че новият Moto E ще дойде с два пъти повече място за съхранение в сравнение със стария модел и малко по-голям 4.5-инчов дисплей с резолюция от 540 x 960 пиксела. И този модел ще предлага 1GB RAM, но процесорът вече ще е четириядрен с тактова честота от 1.2GHz. Устройството за съжаление отново ще бъде с 5-мегапикселова камера.

Дали Moto E с LTE ще се радва на същия успех като миналогодишната версия? Надяваме се, че ще научим повече информация на специалното събитие на Motorola.

Сподели
Предишна страницаPebble Time идва с нов дизайн, нов дисплей и нов софтуер
Следваща страницаПървото видео на LG G Watch Urbane
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.