Очакваме Samsung да ни разкрие своя нов член на серията Galaxy Note на 23-ти август. Обаче, както винаги, има изтекла снимка на устройството в Туитър, публикувана от Еван Блас. Galaxy Note 8, за чиято премиера корейската компания ни подсказа, че ще се състои по време на събитието в Ню Йорк този месец чрез покани с фразата „do bigger things“, изглежда като гигантски смартфон, благодарение на още по-големият edge-to-edge Infinity дисплей подобен на този на S8. Разпрострян в голямата рамка на Note, екранът изглежда още по-голям, а безелите му още по-малки.

Все още нямаме кой знае каква информация за Note 8. Засега знаем само, че ще бъде с двойна камера и (да се надяваме) неизбухваща батерия. Като се има предвид миналогодишния провал на Note 7, който успя да опетни репутацията на Galaxy и специално на Note серията, Samsung са под голямо напрежение преди премиерата на своя нов фаблет. Те трябва да ни очароват и да ни покажат устройство от висока класа, за да могат всички да забравят за случилото се.

Остават 21 дена до Note 8, а дотогава вероятно ще има още информация за скороизлизащото устройство. Така че следете SmartNews, ние ще ви държим в течение.