iPhone6s-leak

Френски източник публикува в интернет снимка на предния панел на iPhone 6s. Заснетото изображение показва работници във фабрика, които комплектуват панелите на бъдещия смартфон. От разпознатото в снимката се вижда ясно, че iPhone 6s не се различава значително от предишното поколение.

Смята се, че вече е започнало производството на новия модел, за да може да се задоволи интереса на бъдещите купувачи. По традиция Apple не изменя значително външния вид на своите iPhone-и, а само променя техническите възможности и софтуера.

Подобно на iPhone 6, се смята, че iPhone 6s ще има екран с диагонал от 4.7 инча, резолюция от 750×1334 пиксела. Моделът iPhone 6s Plus би трябвало да предложи по-голям дисплей от 5.5 инча и резолюция от 1080×1920 пиксела. Очакваме процесори Apple A9 с 2 GB оперативна памет, 12-мегапикселова основна камера и възможност за заснемане на видео с 4K резолюция.

iPhone-6s-front-panel-production-is-reportedly-in-full-swing iPhone-6s-front-panel-production-is-reportedly-in-full-swing-2

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS