Pebble

Pebble

Предварително бяха разкрити данните за бъдещия смарт часовник Pebble. Той е изцяло нов модел и ще има цветен екран, който наподобява дисплеите с електронно мастило. Официалният сайт на Pebble съдържа изображение на новия модел, на което се вижда ясно по-голямо устройство от предишното поколение смарт часовници. Не е ясно дали резолюцията е по-висока, но точните характеристики се очаква да се появят съвсем скоро.

Виж още: Това е Samsung Galaxy S6

За момента не знаем колко точно цвята ще може да възпроизведе новият екран, но се надяваме той да е достатъчно енергоефективен и приятен за ползване. Вероятно няма да видим сензорен дисплей, но много анализатори смятат, че ще видим и вграден микрофон. Това се налага за ползването на гласови команди и диктуване.

С новия модел на Pebble сигурно ще видим и нов софтуер, който ще наблегне върху системата за уведомления. До официалната премиера на следващото поколение умен часовник на компанията остават малко над два часа, така че съвсем скоро ще видим дали всичките слухове ще бъдат потвърдени.