Отдавна слушаме за тазгодишните Nexus устройства и как и двете ще бъдат произведени от HTC. За сега не се чува нищо повече, макар че тяхната премиера стремглаво наближава. Но ето че най-накрая поне за единия смартфон, с кодово име Marlin, се появи нещо. TechDroider са виновни за снимката по-горе, която показва рендер на устройството.

До колкото може да се вярва на информацията, рендерът не е официален, а изкуствено създаден такъв от изтекли данни. TechDroider твърдят, че след това източник, близък до HTC, е потвърдил почти на 100% външния вид на смартфона.

Както се вижда от изображението, апаратът силно наподобява HTC 10, с някои изключения – не виждаме хардуерен Home бутон и скенерът за пръстови отпечатъци се намира на гърба, както при миналогодишните Nexus смартфони. Стъклото е закривено в крайщата, или поне изглежда така. Не е ясно все още дали да очакваме предни стерео говорители.

За сега бихме могли да кажем толкова. Остава да почакаме, за да видим дали за Marlin и Sailfish няма да излезе още информация. А тази тук пък преглътнете с малко сол.

1 коментар

  1. „а тази тук преглътнете с малко сол“, кой идиот преведе това?

Comments are closed.